Στα χασομέρια του «έχτρα» χρόνου, τα κατάφερε ο Ερμης!

Παίζοντας με τη φωτιά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ερμής κατάφερε τελικά να ανατρέψει το 1-2 και να φύγει τελικά νικητής με 3-2 από το γήπεδό του κόντρα στην πολύ καλή Ρόδο.

Με την νίκη του αυτή ο Ερμής είναι η μοναδική ομάδα στον 4ο όμιλο που έχει το απόλυτο και μια από τις 4 ομάδες σε όλους τους ομίλους που πλέον κατέχουν αυτό το ρεκόρ.

Οι άλλες 3 είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Διαγόρας.

Οι Ζωνιανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα με κεφαλιά του Τοπούζη και επαναπαύτηκαν σε αυτό. Μετά από αυτό η Ρόδος ανάκαμψε άμεσα με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 11 με τον Ευγενικό και στο 21΄με τον Κουρουπή ενώ στο 29΄ο Κόλλιας απέκρουσε δύσκολα σουτ του Χατζηλιόντα.

Με την Ρόδο να έχει ανεβάσει ταχύτητα το 1-1 δεν άργησε να έλθει όταν στο 32΄ο Κουρουπής από αριστερά πέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο ωραία λόμπα νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Κόλλια.

Η ισοφάριση έδωσε ακόμα πιο πολύ αυτοπεποίθηση στους παίκτες των φιλοξενουμένων και θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα αν οι Τζιβίλογλου και ο Χατζηλιόντας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια, στο 35΄και το 37΄του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο οι Ροδίτες το συνέχισαν εκεί που το άφησαν και δεν άργησαν να πάρουν προβάδισμα στο 56΄με δυνατό μακρινό σουτ του Τζιβίλογκου.

Αυτό ήταν όμως αρκετό για να ξυπνήσει τους γηπεδούχους που άρχισαν να ανεβάζουν στροφές πίεσαν φιλά και στο 81΄ ο Τοπούζης και πάλι με το κεφάλι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι παίχτες του Ερμή συνέχισαν να ψάχνουν το νικητήριο τέρμα που θα τους άφηνε μόνους στην κορυφή και τελικά το κατάφεραν στο 90’+5 με κεφαλιά του Ανυφαντάκη.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης (60′ Σεχολάρι), Ταβλαδωράκης, Πασιαλής 60′ Πλουσής), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Πουλάκης (75′ Ανωγειανάκης), Σκουτέλης.

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Χειμωνέττος, Ευγενικός (80′ Αμανατίδης), Καντιμοίρης, Νικήτας (60′ Τζημογιάννης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Κωνσταντίνου, Τάντιτς (75′ Υμεραλιλάι), Ατματζίδης)

Spread the love