Στα χασομέρια ο ΠΑΟ την γλίτωσε από τον ηρωικό ΟΦ Ιεράπετρας (Highlifhts)

Με πολλούς αναπληρωματικούς και μόνο Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στο ΟΑΚΑ στον ΟΦ Ιεράπετρας, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Χατζηθεοδωρίδη, για να «απαντήσει» δύο φορές η ομάδα του Λασιθίου με τον Χίσι στο 26΄ και τον Μούτσα στο 43΄, και να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καμπετσή.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20΄ με σουτ του Χατζηθεοδωρίδη μέσα από την περιοχή, αλλά έξι λεπτά αργότερα (26΄) οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση με κοντινή προβολή του Χίσι. Και σαν να μην έφθανε αυτό, οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα στο 43΄ (1-2) με κοντινό πλασέ του Αναστασόπουλου σε σέντρα του Μούτσα από αριστερά.

Στο 2ο 45λεπτο ο Δώνης πέρασε στον αγώνα τον Μπουζούκη αντί του Θεοχάρη για να δώσει μεγαλύτερη επιθετική πνοή στο παιχνίδι της ομάδας του, η οποία έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Κουντουριώτη (49΄, 51΄), Καμπετσή (52΄ οριζόντιο δοκάρι, 61΄), Τζανδάρη (54΄), Εμμανουηλίδη (71΄), Μπουζούκη (77΄) και την Ιεράπετρα να αμύνεται σωστά και να βγάζει υποδειγματική αντεπίθεση στο 81΄ με τον Αναστασόπουλο που πλάσαρε, μόνος στην περιοχή, πάνω στον Κότσαρη. Έτσι οι ««πράσινοι» κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με αριστερό πλασέ του Καμπετσή από μεταβίβαση του Εμμανουηλίδη.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού και για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στις 19 Δεκεμβρίου στα Χανιά και η Ιεράπετρα μία ημέρα νωρίτερα (18/12) στην έδρα της με τον Παναιτωλικό. Η πρόκριση πλέον είναι ανοικτή και για τις 4 ομάδες του 3ου ομίλου. Στη βαθμολογία προηγούνται Κισσαμικός και Παναθηναϊκός με 4β και ακολουθούν Παναιτωλικός και Ιεράπετρα με 1β.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Κίτρινες κάρτες: Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης
Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Θεοχάρης (46΄ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79΄ Σιφναίος), Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (70΄ Πούγγουρας), Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.
ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79΄ Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57΄ Κορέτα), Μηνάς (69΄ Τζελέπης), Καλημέρης.

 

Spread the love