Σε άλλο γήπεδο ή διαφορετικά ψάρια…

Δεν ξέρω, αλλά κάποιοι προπονητές χωρίς να το καταλάβουν βγάζουν γέλιο με τις δηλώσεις τους, όπως οι δύο του απογευματινού παιχνιδιού στο Παγκρήτιο ανάμεσα τον Εργοτέλη και τη Σπάρτη. Και των δύο οι ομάδες έπαιξαν βάση των δικών τους πλάνων, τώρα ποια ήταν αυτά τα πλάνα δεν κατάλαβα… Εκτός κι αν και οι δυο προσπαθούν να κάνουν τους λιγοστούς φιλάθλους που πάνε στα γήπεδα να μην το ξανακάνουν…
Ο ένας με το σύστημα «τσούκου – τσούκου το μπαλάκι» αλλά περιοχή γιοκ και ο άλλος «φτου ξελευθερία» και του χρόνου να ‘μαστε καλά να τους ξαναδούμε…
Τάκης Γκώνιας:
Αναλυτικά είπε: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην Σπάρτη, που βρίσκεται στην 5η θέση και έχει καλή άμυνα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς και είχαμε ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος κόντρα σε μία καλό δουλεμένη ομάδα στην άμυνα. Ο Λαδάς δεν ακούμπησε την μπάλα.
Εμείς παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Ήταν το 12ο φετινό ματς και σε όλα ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Σε κάθε ματς είμαστε πρωταγωνιστές. Ο στόχος του Εργοτέλη για εσάς είναι η παραμονή αλλά για μένα είναι να από την αρχή να χτίσουμε μία καλή ομάδα».
Θωμάς Γράφας:
Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλαμε να διασφαλίσουμε το μηδέν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν πιστά στο πλάνο. Δεν κατάφερε να σκοράρει ο Εργοτέλης κάτι που δεν συνηθίζεται στα ματς του. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί».

Spread the love