«Ποδαρικό» με νίκη 1-2 η ΑΕΚ το Λίντο!

Σε πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Λίντο ανάμεσα στην ομώνυμη ο μάδα και την ΑΕΚ η ομάδα του Κατσαμπά κατάφερε να πάρει μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη που θα την βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Σταύρου Τρανταλίδη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν εξαιρετικά καλοστημένη που είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει το 1-0 με τον Γιαλούση στο 42΄και αφού οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου την κατοχή.
Κάτι παρόμοιο έγινε και στην επανάληψη του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-2 με τον Βασιλάκη στο 80΄.
Τελικά η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλα οι παίχτες του Γιώργου Αποστολάκη καρποφόρησαν στο 89΄όταν και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Σφακιανάκη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το Λίντο έπαιζε για περίπου μισό ημίχρονο με 10 παίχτες υστέρα από την αποβολή του Ξενικάκη.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ:
90΄Σφακιανάκης – 42΄ Γιαλούσης, 80΄Βασιλάκης
Διαιτησία(Καλή) Μαυρουδής Δ., Τρουλινός Κ., Πλαίτης Γ.
Κόκκινες:- Ξενικάκης
Λίντο (Γιώργος Αποστολάκης): Δανδάλης, Μέτα, Διακάκης (78′ Χριστοφής), Γκαναδάκης, Γιακουμάκης, Ψαλιδάκης (62′ Σφακιανάκης), Σαραφαντίν (76′ Περδίκης), Ανυφαντάκης, Αγριμάκης, Μανιάς, Ξενικάκης.
ΑΕΚ (Σταύρος Τρανταλίδης): Βενέρης, Ανδρεαδάκης, Σιδηρόπουλος, Βασιλάκης, Φατούχ, Καζάκος, Παπαδάκης (46′ Συμιανάκης), Πρίφτη (84′ Τσιμπινός), Μπαρκάτσας (57′ Σταματάκης), Γιαλούσης, Καρανδινός.

Spread the love