Πιο τυχερές οι Μοίρες πήραν νίκη και τρίποντο…

Κακό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο των Μοιρών ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν την νίκη ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στο επόμενο στάδιο του πρωταθλήματος, την ΑΕ ΜΟΙΡΩΝ και την Αγία Βαρβάρα. Την νίκη πήραν οι γηπεδούχοι με γκολ του Μόντι στο 10΄στη μόνη αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου, που δημιουργήθηκε μπροστά στις δυο εστίες.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν κάπως καλύτερο με του παίκτες του Δημήτρη Κόκκινου να προσπαθούν να ισοφαρίσουν αλλά το άγχος και η απροσεξία δεν τους το επέτρεψαν
Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των Μοιρών θα ξεκινήσει στην επόμενη φάση, στον όμιλο της σωτηρίας με 3 βαθμούς ενώ οι της Αγίας Βαρβάρας με «0» βαθμούς
Διαιτησία:(καλή) Πατεμτζής Γ., Δασκαλάκης Ι., Θέμελη Π.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μοίρες (Ζαχαρίας Σαββάκης):
Χριστοδουλάκης, Κουτσάκης, Χατζηδάκης, Νικολακάκης, Ιερωνυμάκης, Ηλιάκης (80′ Κοτσιφάκης), Μπιμπάκης (70′ Χαλκιαδάκης), Μόντι, Δεληθωμαΐδης (40′ λ.τ. Συναδινός), Καραφωτιάς, Προβιδάκης.
Αγία Βαρβάρα(Δημήτρης Κόκκινος): Σπανός, Πολάκης, Λεμονάκης (75’Καρακωνσταντάκης), Τζανάκης, Βουτσινάς (65′ Παπαγγελής), Παγκαλάκης, Σακαρέλλης, Κοζορώνης Δ., Κοζορώνης Ν., Νικολάου (55′ λ.τ. Παγκαλάκης), Ποτηράκης.

Spread the love