Πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ νίκησε ο «Δικέφαλος» στην πρεμιέρα (highlights)

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, στο δικό του γήπεδο! Ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε του αξιόμαχου Παναιτωλικού με 2-1 κερδίζοντας τους πρώτους του βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες από τις οποίες αξιοποίησαν τις δυο, μια σε κάθε ημίχρονο.

Στο 27′ από ωραία σέντρα του Γιαννούλη ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Κνετ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην καινούργια σεζόν για το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ απλοποιήθηκε στο 76′ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μίσιτς, που από πλάγια θέση με σουτ κεραυνό αιφνιδίσε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού κι έκανε το 2-0. Η ομάδα του Αγρινίου άρεσε, καθώς αντιστάθηκε και συχνά επιτίθονταν με αξιώσεις προς την εστία του Πασχαλάκη πετυχαίνοντας το δικό του γκολ στο 90’+2′ με επίσης ωραίο γκολ του Ντάλσιο από την περιοχή…

Διαιτητής ήταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου), ενώ τέταρτος ήταν ο Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας).

Κίτρινες: 29’ Αουγκούστο – 14’ Λουσέρο, 80’ Ντουάρτε.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι, Ντάγκλας Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (79’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61’ Μίσιτς), Σβιντέρσκι (67’ Άκπομ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Ντάλσιο, Λουσέρο (74’ λ.τρ. Τσιγγάρας), Ντίας, Φυτόπουλος (46’ Μπιάι), Ρομάν (68’ Ντουάρτε), Μπαΐροβιτς.

Spread the love