Περιφερειακή σύσκεψη στο Ρέθυμνο για το νέο πρωτάθλημα της «Γ΄ Εθνικής)

Παγκρήτια διάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/6 το απόγευμα στα γραφεία του Άρη Ρεθύμνου, στα Μισίρια, με πρωτοβουλία της Ρεθυμνιώτικης ομάδος.

sisk4

Το παρών έδωσαν οι πρόεδροι των τριών Ενώσεων από τους 4(απουσίαζε αυτός της Ένωσης Λασιθίου) , για την Ένωση Ρεθύμνου οΤίτος Χνάρης, των Χανίων Κώστας Κωσταντινίδης και του Ηρακλείου ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Από τις ομάδες το παρών έδωσαν ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου, ενώ εκπροσώπους έστειλαν ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο Ρεθυμνιακός από την Ένωση Ρεθύμνου, ο Πόρος, η Δαμάστα, ο Αλμυρός και ΠΟΑ από την Ένωση Ηρακλείου, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο Άρης Σούδας, και Παλαιόχωρα από την Ένωση Χανίων. Τέλος, η ΑΕ Νεαπόλεως, η Αναγέννηση Ιεράπετρας, και ΑΟΑΝ από την Ένωση Λασιθίου. Δεν έστειλαν αντιπροσώπους ο Ηρόδοτος, ο Γιούχτας, και Πανακρωτηριακός.
Οι παραβρισκόμενες ομάδες αποφάσισαν να συγκροτήσουν μια ομάδα εργασίας με εκπροσώπους από τον Άρη, τον Πόρο, τον ΑΟΑΝ και τον Άρη Σούδας, που θα τρέξει τις προτάσεις που υπήρξαν στο τραπέζι.

sisk9

Οι προτάσεις πού έγιναν και που θα δουλέψει η ομάδα εργασίας.
Συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης
Αίτημα για 40% φιλάθλων στους αγώνες
Επαφές και συζητήσεις με τα ΚΤΕΛ Χανιών-Ρεθύμνου και Ηρακλείου-Λασιθίου για εξεύρεση χορηγίας-προσφοράς για τις μεταφορικές ανάγκες των ομάδων.
Να προωθηθεί το χορηγικό πλάνο της ΕΠΣΗ για εξεύρεση κεντρικού χορηγού.
Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων
Μείωση εξοδολόγιου διαιτησίας και παρατηρητών αγώνων
Μείωση παραβόλων συμμετοχής
Μείωση προστίμων
Στο τέλος της διάσκεψης αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει
στον Άγιο Νικόλαο με οικοδεσπότη τον ΑΟΑΝ.
Μετά το πέρας των εργασιών η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου παρέθεσε γεύμα στην Ταβέρνα Κληματαριά ιδιοκτησίας του προέδρου της ομάδος Μανόλη Βαρούχα.

Spread the love