Πειθαρχική δίωξη σε Κισσαμικό και Εργοτέλη

Τελικά κάπου κάποιο πρέπει να τελειώνουν με αυτό το κακόγουστο αστείο που ακούει «προκαθορισμός στοιχήματος» και αν υπάρχουν υπεύθυνοι γι αυτό να μας πουν με στοιχεία και ονόματα.
Δεν γίνεται και δεν μπορούν κάποιοι να παίζουν με την όνομα αυτού του ιστορικού σωματείου. Δεν γίνεται κάθε λίγο να βγαίνει φόρα παρτίδα το όνομα του Εργοτέλη
σε αγώνες χειραγωγημένους και κανένα από τα ιστορικά στελέχη αυτής της ομάδας να μη ζητάει εξηγήσεις από αυτούς που σήμερα διοικούν το σωματείο. Λέει μια παλιά παροιμία «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» ας το δουν κι έτσι…
Μπλεξίματα για Κισσαμικό και Εργοτέλη…
Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε την Τρίτη (5/1) πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο ΠΑΕ «για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».
Πρόκειται για την αναμέτρηση Κισσαμικός – Εργοτέλης 2-1 για την 9η αγωνιστική της Β’ Εθνικής στις 23 Νοεμβρίου, στην οποία η νίκη των γηπεδούχων ήρθε με ανατροπή.
Η δίωξη αφορά προκαθορισμό αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους και επηρεασμό, καθώς και χειραγώγηση αγώνα.

Spread the love