«Παρθενική» εμφάνιση του VAR που έδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ (highlights)

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο παιχνίδι της φετινής Super League. Λαμία και Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 στην 1η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η εικόνα του ματς να μην είναι και η καλύτερη! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ σε μια ανύποπτη φάση. Ο Διούδης έκανε κακή έξοδο και ο Ρόμανιτς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση του Γιόχανσον και εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού έκανε το 1-0. Στο 35′ οι «πράσινοι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μακέντα. Για την υπόδειξή του ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR, που έγινε για πρώτη φορά σε αγώνα της Super League.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κάρτες: Πλιάτσικας, Βύντρα – Ινσούα, Μακέντα, Δώνης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας (90+3′ Τσούκαλος), Βύντρα, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς (76′ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (62′ Βασιλόγιαννης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (82′ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60′ Μολό), Κολοβός, Μακέντα.

Spread the love