Παρέμεινε ζωντανή στο παιχνίδι παραμονής η Καλλονή…

Η Καλλονή ήταν η νικήτρια του ντέρμπι ουραγών της Super League. Η ομάδα της Λέσβου, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης ημέρας, νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στην Μυτιλήνη, ωστόσο παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους «πράσινους». Το τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Φαβάλι (53`) και Αναστασιάδης (85`). Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Καλλονή μετά από 13 αγώνες χωρίς «τρίποντο» (δύο ισοπαλίες, 11 ήττες).
Η ομάδα του Καραγεωργίου έδηξε χαρακτήρα και έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του Πανθρακικού * Πρώτο τρίποντο μετά τις 26 Σεπτεμβρίου για τις «σαρδέλες» που ήταν
Οι Μυτιληνιοί έκαναν κατάθεση ψυχής, ήθελαν πολύ αυτό το παιχνίδι και το έδειξαν στο γήπεδο. Έμπαιναν πιο δυναμικά στις μονομαχίες και με αυτό τον τρόπο διατήρησαν το δικαίωμα στην ελπίδα. Μανούσος και Αναστασιάδης, δύο από τους… παλιούς, ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν.
Για τους «πράσινους» του Ελυθερόπουλου, το σημερινό αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πισωγύρισμα, για μία ομάδα που έχει δείξει σαφή βελτίωση τον τελευταίο καιρό. Χάθηκε έτσι η ευκαιρία για τον Πανθρακικό να πλησιάσει όσους κυνηγά και παρέμεινε αρκετά χαμηλά.
Η ταυτότητα του παιχνιδιού:
Σκόρερ:
53΄Φαβάλι , 85 Αναστασιάδης
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παππάς (Αθηνών), βοηθοί του οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Απτόσογλου (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Ευαγγέλου (Αθηνών).
Κίτρινες: 55′ Πεταυράκης, 75′ Ποτουρίδης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου):
Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76′ Σπυρόπουλος), Μανούσος (87′ Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70′ Μάρκοβιτς).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης (46′ λ.τρ. Πεταυράκης), Λαδάκης (78′ Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Spread the love