ΠΑΟΚ-Γόρτυς: Στο αστυνομικό τμήμα η συμπλήρωση του Φ.Α. από τον Νικολακάκη.

Όπως όλοι έχετε διαβάσει ακούσει και πληροφορηθεί το παιχνίδι ΠΑΟ Κρουσώνα και Γόρτυνας για την 26η αγωνιστική, διεκόπη στην ανάπαυλα και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Βάση των όσο καταμαρτυρούν οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας την αρχή έκανε ο πρώην τερματοφύλακας της Δημητριάδης που τώρα αγωνίζεται στην ομάδα του Κρουσώνα, βρίζοντας χειρονομώντας χυδαία τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της Γόρτυνας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει τα κάποια επεισόδια και του πρώτου γύρου για τα οποία είχε δεχτεί και την κόκκινη κάρτα από το ρέφερι εκείνου του παιχνιδιού. Αποτέλεσμα της φραστικής επίθεσης του ο εκσφενδονισμών κάποιων αντικειμένων προς τους ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας όταν και πήγαιναν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Ένα από αυτά τα αντικείμενα κτύπησε το ποδοσφαιριστή της Φραγκιαδάκη που χρειάστηκε να μεταβεί με ασθενοφόρο στο ΠΕΠΑΓΝΗ που εφημέρευε και πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις Αξονική κ.λ.π.

Τα επεισόδια αυτά ανάγκασαν τον αξιολογημένο σουπερλιγκάτο διαιτητή Βασίλη Νικαολακάκη, να διακόψει το παιχνίδι και με αστυνομική συνοδεία να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Μύρωνα να συντάξει το Φ.Α.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο έμπειρος διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα.
«Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς πήγαιναν οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια είδα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων (σ.σ. Δημητριάδη), να βρίζει το 10 των φιλοξενούμενων (σ.σ. Αντωνάκη) λέγοντας του άντε γ@@@σου ρε π@@στη, και τον Αντωνάκη να απαντάει άντε γ@@@σου ρε ψυχάκια, βγάζοντας τους κόκκινη κάρτα.

Στα αποδυτήρια η φιλοξενούμενη ομάδα και ο παρατηρητής του αγώνα, Θεόφιλος Ασλάνης με ενημέρωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής της Γόρτυνας Φραγκιαδάκης δέχθηκε ένα κλασσικό πλαστικό ποτήρι καφέ από έναν φίλαθλο των γηπεδούχων που βρισκόταν εκτός αγωνιστικό χώρου. Όπως μου είπαν ο ποδοσφαιριστής έλεγε πως ζαλιζόταν και ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο. Δεν δέχθηκε να πάει με αυτοκίνητο και ήρθε ασθενοφόρο και τον πήρε. Ο γιατρός του αγώνα μου είπε ότι ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας δεν έχει κάτι που θα δικαιολογεί την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο υπήρχε αστυνομική δύναμη και δεν έγινε το παραμικρό.
Για λόγους ασφαλείας συμπλήρωσα το φύλλο αγώνα στο Αστυνομικό Τμήμα Άγιου Μύρωνα, ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Spread the love