Παλικαρίσιο «διπλό» ο ΠΟΑ στη Ραφήνα

Άφησε πολύ γρήγορα πίσω του ο ΠΟΑ την ήττα από τον Εργοτέλη και έδειξε ότι μπορεί φέτος να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και γιατί όχι να διεκδικήσει την άνοδο μέσω ανακατατάξεων.
Ο ΠΟΑ πήγε στην Ραφήνα να κτυπήσει το παιχνίδι και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο αφού οι παίκτες του βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και όταν ανέλπιστα ισοφαρίστηκαν αντέδρασαν και πήραν τελικά την νίκη και το τρίποντο το οποίο τους κρατά κοντά στις άλλες δυο Κρητικές ομάδες που προπορεύονται τον Εργοτέλη και τα Ζωνιανά.
Το σκορ για την ομάδα του Ατσαλένιου άνοιξε ο Πετράκης με κεφαλιά στο 15’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρουμπάκη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 33’ με τον Χαρακτίδη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαγκιόζη. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Η ισοφάριση για τη Θύελλα ήρθε πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με κεφαλιά του Μανουσάκη. Στο 65’ ο Τριανταφύλλου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Θύελλας, αλλά λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να κάνει το 1-2 για τον ΠΟΑ.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Αφράτης (60’ Ανδρεαδάκης, 66’ Δημητρίου), Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο.
ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Βρεττός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (80’ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης (70’ Χαρίτος), Τριανταφύλλου.

Spread the love