«Παλικάρι» ο ΟΦΗ, στάθηκε όρθιος στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Έπειτα από επτά συνεχόμενες νίκες, ο ΟΦΗ ”σταμάτησε” το σερί του Άρη, κρατώντας τους γηπεδούχους στο ”μηδέν” στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Όλα τα σερί έχουν ένα τέλος και για τον Άρη ήρθε σήμερα, με τον ΟΦΗ να παίρνει «νταηλίκι» τον βαθμό της ισοπαλίας στο ”καυτό” Κλεάνθης Βικελίδης, διατηρώντας το ματς στο 0-0 και κάνοντας τον προπονητή των γηπεδούχων να δίνει την οδηγία στους παίκτες του να μη ρισκάρουν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε τη ”μερίδα του λέοντος” στις ευκαιρίες, καταγράφοντας αρκετές καλές στιγμές στο ματς, κυρίως στο δεύτερο μέρος, είτε μέσω των στημένων φάσεων, είτε των εμπνεύσεων του Πλατέλλα. Ο Δεληζήσης δεν μπόρεσε με το κεφάλι στο 62ο λεπτό, ενώ στο 75′ κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά το γύρισμα του Διαμαντόπουλου.
Οι Κρητικοί θα μπορούσαν κάλλιστα να ”κλέψουν” το ματς, όμως ο Καντιμοίρης είπε ”όχι” στη διπλή προσπάθεια του Χαντί μετά από εκτέλεση φάουλ στο 88ο λεπτό, με το 0-0 να διατηρείται ως το τέλος.
Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τους Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και Αθανάσιο Κόλλια (Ηπείρου), ενώ 4ος ήταν ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).
Κίτρινες: 63′ Μπούρμπος, 78′ Παυλίδης, 83′ Μπαργκάν – 15′ Μάνος, 25′ Κομεσίδης, 33′ Παπαστεριανός, 56′ Μπολάκης
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (87′ Ντούνης), Πασάς (56′ Μπαργκάν), Παυλίδης (80′ Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Παπαστεριανός (88′ Ρούσσος), Νάστος, Λεάλ (72′ Χαντί), Όγκμποε, Μάνος, Κουσκουνάς (65′ Κουτσιανικούλης).

Spread the love