Παιχνιδάρα στο Περιστέρι και… 2-2 με τον Άρη (Highlights)

Έπειτα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση, Ατρόμητος και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.
Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου και μάλιστα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, ο Σάββας Παντελίδης εμπιστεύτηκε τους 11 που αγωνίστηκαν στην ήττα 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Από την άλλη, ο Μίχαελ Ένινγκ προτίμησε αρχικά να κρατήσει δεξί μπακ τον Λούκας Σάσα και να διατηρήσει τον Αμπού Μπα στη μεσαία γραμμή, με τον Φαμπιάν Έμαν να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και τον Ντάνιελ Λάρσον να συνεχίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Μιχάλι Κόρχουτ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να ξεκινάει βασικός στα δεξιά και στο Σάσα να παίζει ως αριστερός αμυντικός.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16′ για τους γηπεδούχους, με τον Ζοάο Ταλόσα να κάνει το σουτ, τον Απόστολο Βέλλιο να βάζει την προβολή και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάν Έμαν. Τρία λεπτά αργότερα, η ωραία ενέργεια του Γιώργου Μανούσου σταμάτησε στο σώμα του Λίντσεϊ Ρόουζ αλλά η τρίτη φάση ήταν και η… τυχερή για τον Ατρόμητο: κόρνερ του Ροντρίγκο Γκάλο, απίθανο γυριστό σουτ του πεσμένου Βέλλιου και 1-0 στο 24′! Οι “κίτρινοι” ανέβασαν την απόδοσή τους και με μπροστάρη τον Γιάννη Φετφατζίδη δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μπάλαζ Μέγιερι. Σε μια από αυτές, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, Χαβιέ Ματίγια και Φετφατζίδης “έκρυψαν” την μπάλα για να ισοφαρίσει ο Μπρούνο Γκάμα με αριστερό σουτ!

Spread the love