Πέταξε έξω από το κύπελλο τον ΠΑΟ ο Ατρόμητος

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας ήρθε το βράδυ της Τετάρτης από το Περιστέρι, όπου ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από τον Ατρόμητο με 1-0.

Οι γηπεδούχοι έχοντας αποσπάσει ισοπαλία 0-0 στον πρώτο αγώνα της Λεωφόρου, κατάφεραν να κρατήσουν το «τριφύλλι» ξανά στο μηδέν και χάρη στο πανέμορφο γκολ του Στόιτσεφ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί όπου έχουν ήδη προκριθεί ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και την Πέμπτη θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος (1-1 στο πρώτο ματς) για την οριστικοποίηση της 4άδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μήτσιος (Ηπείρου), βοηθοί οι Τάτσης (Ηπείρου) και Μερκενίδης (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ο Παπαπέτρου (Αθηνών).
Κίτρινες: 36′ Λε Ταλέκ, 53′ Φυτανίδης, 87′ Ούμπιντες, 90’+4 Λαζαρίδης – 31′ Καλτσάς, 47′ Εσιέν, 80′ Βιγιαφάνιες, 88′ Μολέδο, 90’+3 Τελάντερ, Στιλ (μετά το τέλος του αγώνα)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Σουμπίνιο, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Λε Ταλέκ (90′ Παπαδόπουλος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Πράνιτς, Εσιέν (90’+1 Λαγός), Λουντ (75′ Βλαχοδήμος), Αμπέντ, Καλτσάς (64′ Μπεργκ), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης.

Spread the love