Πέρασε δια περιπάτου από τα Χανιά…

Την πέμπτη φετινή του νίκη στη Β’ Εθνική πέτυχε ο Εργοτέλης πριν λίγο (Δευτέρα 5/3), επικρατώντας πολύ πιο άνετα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς του ΑΟΧ/Κισσαμικού με 3-0 στο τελευταίο ματς της 19ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Τάκη Γκώνια «καθάρισε» από το πρώτο κιόλας λεπτό το ματς, καθώς μόλις στο 1΄ ο Έφορντ πήρε την ασίστ του Ροβίθη και έγραψε το 0-1. Στο 13΄ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος σέρβιρε στον Κάιπερς, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, για να έρθει ο Έφορντ στο 39΄ και με ωραίο σουτ να διαμορφώσει το τελικό 0-3.
Το δεύτερο ημίχρονο πέρασε χωρίς καμία ουσιαστική μεταβολή, αφού η Ηρακλειώτικη ομάδα έχοντας το υπέρ της σκορ έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού της, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους να αντιδράσουν
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κολύτας του Συνδέσμου Λασιθίου, με βοηθούς τη Δέτση του Συνδέσμου Αθηνών και τον Χρηστάκο του Συνδέσμου Πειραιά.
Κίτρινες: 54′ Λεμονής – 64′ Έφορντ, 71′ Σταμόπουλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46′ Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας (79′ Βρεττός), Χαλκιαδάκης (55′ Γκίνη), Ξύδας.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας (83′ Οικονόμου), Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (70′ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Έφορντ, Ροβίθης (60′ Σταματάκος), Κάιπε

Spread the love