«Πέντε» λεπτά ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό…

Με δύο γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι «αιωνίων» της 26ης αγωνιστικής της Super League, και διατήρησε το απόλυτο νικών στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μπεργκ μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο Καμπιάσο απάντησε στο 38΄ για τους «ερυθρόλευκους» και στο φινάλε τα τέρματα του Ντα Κόστα (87΄) και Ιντέγε (89΄) χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο γκολ της ισοφάρισης, ο βοηθός υπέδειξε (λάθος) αρχικά οφσάιντ τον Ντομίνγκες, όμως ο διαιτητής Κύζας πήρε πάνω του τη φάση και κατακύρωσε το γκολ, εκτιμώντας ότι ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών δεν επηρέαζε τη φάση.
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: Σαλίνο (29`), Μιλιβόγεβιτς (39`), Ντα Κόστα (47`), Ιντέγε (90`) – Πράνιτς (10`), Μπεργκ (57`), Μέστο (59`)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα):
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Καμπιάσο (81` Πουλίδο), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες (62` Πάρντο), Φορτούνης, Φουστέρ (81` Ερνάνι), Ιντέγε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Κουτρουμπής (90` Πέτριτς), Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες (71` Εσιέν), Λέτο (74` Μαμούτε), Μπεργκ

Spread the love