Πάρτε το προπονητή που μπορεί να κάνει το απόλυτο (17Χ17)

Μήπως ήλθε η ώρα εσείς οι επιχειρηματίες να καταλάβετε ότι θα πρέπει την ομάδα σαν να ήταν επιχείρηση σας, το ξενοδοχείο σας, το τουριστικό γραφείο σας, την επιχείρηση σας όπως τα «λαδοξυλα» κ.λ.π.;

Θα παίρνατε ένα διευθυντή σε μια από τις επιχειρήσεις σας που όπου και να έχει δουλέψει στη θέση αυτή έχει αποτύχει; Όταν θέλετε να προσλάβετε έναν υπάλληλο δε διαβάζετε το βιογραφικό του, αν είναι παραδείγματος οδηγός λεωφορείου και αλλάζει κάθε εξάμηνο αφεντικό θα τον περνάτε;

Μην ακούτε λοιπόν κάποιους που το παίζουν παντογνώστες και αν τους ανοίξετε ένα περίπτερο σε μια βδομάδα άντε δυο θα το έχουν κλείσει.

Η ομάδα κ. Σηφάκη, κ. Τσακαλάκη και κ. Πολεμαρκάκη για να ανέβει κατηγορία θέλει 17Χ17 και αυτό δεν γίνεται με φρου-φρου και αρώματα. Ούτε παίζοντας ποδόσφαιρο σάλας. Η ομάδα χρειάζεται μαχητές που να θέλουν και να μπορούν να κάνουν το έργο πολεμικό. Θέλει ένα προπονητή γνώστη της κατηγορίας που να γνωρίζει όταν κερδίζεις 1-0 στο 80΄κλείνεσε και το κρατάς.

Ναι ο ΟΦΗ είναι βαριά φανέλα αλλά για να δουλέψει αυτό θα πρέπει να το δείξεις μέσα στο γήπεδο και όχι στα site και στη θεωρεία.
Όσο ποιο γρήγορα φιλαράκια μου το καταλάβετε τόσο ποιο γρήγορα θα βγάλετε αυτή την άμοιρη την ομάδα από εκεί που κάποιοι την οδήγησαν με την κακομοιριά τους.

Στο Ηράκλειο υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να τα καταφέρει. Γνωρίζει την Γ΄Εθνική όσο κανένας άλλος, σε όποια ομάδα και να δούλεψε γνωρίζουν ότι το μεροκάματο το βγάζει.
Αλλά όπου και ρωτήσετε θα σας πούνε δεν κάνει και εννοώ αυλικούς και μανατζαρέους και ξέρεται γιατί; Δεν ταΐζει κανέναν και απεχθάνεται του τεμπέληδες ποδοσφαιριστές, και φυσικά δεν του παίρνεις παίκτη που δεν του κάνει…

Το όνομα του Βασίλης Καραΐσκος

Spread the love