Πάει, τούγινε συνήθεια η ταρίφα!!! (highlights)

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Πανιωνίου για την 19η αγωνιστική της Super League και περιμένει πλέον ένα δώρο από την «ΑΕΚ». Οι Πειραιώτες αν και δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα με τον Χασάν (68′) και στη συνέχεια δεν σταμάτησαν να βρίσκουν δίχτυα. Γκερέρο (75′), Χριστοδουλόπουλος (79′ πεν) και Βούκοβιτς (86′) σκόραραν για τον Ολυμπιακό, που μείωσε στους 5 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.
Σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και έχασε πάμπολλες ευκαιρίες, κυρίως με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που απώλεσε την πιο κλασική ευκαιρία στο 10′, όταν ο Καμαρά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σα. Οι γηπεδούχοι, παρά τις 10 τελικές προσπάθειες δεν βρήκε δίχτυα λόγω του εκπληκτικού Κότνικ.
Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «ερυθρολευκοι» σφυροκοπούσαν την εστία του Κότνικ, αλλά τόσο ο Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Τοροσίδης δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν «μονότερμα» τον Πανιώνιο και δημιουργούσαν πολύ εύκολα φάσεις, το πολυπόθητο γι αυτούς γκολ, ήρθε στο 68′.
Ο Τοροσίδης έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Γκερέρο άφησε πανέξυπνα την μπάλα και ο Χασάν ανενόχλητος την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στη χρονιά και το δεύτερο απέναντι στον Πανιώνιο. Αυτό το γκολ έβγαλε το άγχος από τους γηπεδούχους και στο 75′ ο Γκερέρο έκανε το 2-0. Τέσσερα επτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε κι εκτέλεσε πέναλτι ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Βούκοβιτς, ο οποίος στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης
Κίτρινες: Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Χασάν, Βούκοβιτς – Καμαρά, Κόρμπος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ελαμπντελαουί (14′ λ.τρ. Τοροσίδης), Καμαρά, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος (80′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (83′ Σολδάνο), Γκερέρο
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Κόρμπος (55′ Μανθάτης), Μακρύλλος, Οικονομίδης (80′ Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Σίντι Άλι, Καμαρά

Spread the love