Ο VAR ακύρωσε το διαιτητή στην Τρίπολη!!!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χερόνιμο Μπαράλες στο 19′, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Λάρισας στο 59ο λεπτό με τον Ασούμπρε.
Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έφθασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Καπίγια, ο Μπαράλες μπήκε στην φάση και έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρίστινσον. Το ματς συνεχίστηκε με την ομάδα της Τρίπολης να έχει τον έλεγχο, αλλά δυσκολευόταν να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της ΑΕΛ, που περίμενε στο μισό γήπεδο και έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Κρίστινσον.
Στο 19′ ο Αστέρας, όμως, βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον ίδιο τρόπο, όπως στο 3ο λεπτό. Νέα σέντρα του Καπίγια και ο Μπαράλες με κεφαλιά έγραψε το 1-0! Η Λάρισα προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιλοσάβλιεβιτς, αλλά μετά από συνενόηση με το VAR πήρε την απόφαση του πίσω.

Spread the love