Ο Κουτσομπόλης του τοπικού… Παίξε μπάλα παιδάκι μου!!!

Με τα μούτρα στο διάβασμα…

Η Κυρία Ελένη Χαραλαμπάκη συνοδευόμενη όπως πάντα από το σύζυγο της κ. Γιώργο Καμπουράκη στην κλήρωση της ΕΠΣΗ

Η Κυρία Ελένη Χαραλαμπάκη συνοδευόμενη όπως πάντα από το σύζυγο της κ. Γιώργο Καμπουράκη στην κλήρωση της ΕΠΣΗ

Όπως όλοι γνωρίζετε και αν όχι μάθετέ το, από φέτος στην επιτροπή της ΕΠΣΗ που θα εκδικάζει τις υποθέσεις, έχουν τοποθετηθεί δύο κυρίες πολύ γνωστές σε όλους μας από την θητεία τους και μεγάλη προσφορά στις ομάδες που υπηρέτησαν. Την Κυρία Ελένη Χαραλαμπάκη από την Δόξα Γαλιάς και την κυρία Άννα Τυράκη από την ομάδα του Μοχού. Πρόεδρος της επιτροπής ο μονιμάς πλέον κ. Κουφάκης.
Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής ο πρόεδρος έκανε δώρο στις δυο κυρίες το βιβλίο που περιέχει τον ΚΑΠ και τις παρακάλεσε να μελετήσουν καλά τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου ώστε να είναι χρήσιμες στη λήψη των αποφάσεων.

Μετά τη σκληρή δουλειά και… Μια «μαργαρίτα» παρακαλώ!!!


Μάλιστα, πρωτοτυπίες προετοιμασίας από την Γιάννα Δούκα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη. Μετά από την σκληρή 1η εβδομάδα προετοιμασίας, η νεαρή προπονήτρια βρήκε τον τρόπο να ανταμείψει τις αθλήτριες της για την προσπάθεια τους με βουτιές και παιχνίδι στην πισίνα.
Το άκουσες Θανάση;

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Τα λόγια είναι περιττά...

Τα λόγια είναι περιττά…

Αυτό λένε στο χωριό μου και μέσα στο βάθος των χρόνων της ζωής μου (ΚΑΠΗ ΕΙΜΑΙ) έχω παρατηρήσει ότι στις περισσότερες φορές αυτό βγαίνει…
Έτσι και στο φετινό Μεταξοχώρι (όνομα και πράμα) του Μανιώρου και του Χαιρέτη, τα πράγματα έχουν μπει στη σωστή τους βάση ξεκινώντας από το φαγοπότι. Πανσέτες και μπυράκια για τους πιο μεγάλους και Κόκα Κόλα που πάει με όλα για τους πιο μικρούς…
Το σύνθημα είναι ότι η ομάδα πάει για μεγάλα πράγματα φέτος

 

Spread the love