Ο Εργοτέλης νικητής στη «μάχη»της Κρήτης (highlights)

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Κρήτης. Η ομάδα του Παπαβασιλείου στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Football League, επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού, χάρη στο τέρμα του Τσέλιου στο 46ο λεπτό με δεξί βολέ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Με τη νίκη αυτή, ο Εργοτέλης ανέβηκε προσωπικά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της FL με 26 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος κυμάνθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και για τις δύο ομάδες με τους δύο γκολκίπερ να έχουν εύκολο έργο στο πρώτο 45λεπτο. Σε αυτή νωθρότητα έπαιξε και ρόλο ο αγωνιστικός χώρος ο οποίος λόγω της δυνατής βροχής ήταν βαρύς και δεν επέτρεπε στους παίχτες να παίξουν όπως ήθελαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο την ομάδα των Χανίων, καθώς ο Τσέλιος στο 46ο λεπτό ανέβηκε ανενόχλητος έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Λαζαρίδη και έκανε το 1-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έκατσαν πίσω έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους που στάθηκαν άτυχοι αφού είδαν την μπάλα να αποκρούεται δύο φορές από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου στο 72ο και το 73ο λεπτό.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την ομάδα του Ηρακλείου να είναι καλύτερη στο α΄ μέρος και τον ΑΟΧ-Κισσαμικό να είναι πιο απειλητικός στο β΄, εκτός από το πρώτο διάστημα που αδράνησε και άμυνα και δέχτηκαν το γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κολύτας του Συνδέσμου Λασιθίου μαζί με τους Ζήρδας από τον Σύνδεσμο Αθηνών και Γεωργακόπουλος από τον Σύνδεσμο Πειραιά. Την τετράδα συμπληρώνει ο Σωτηριάδης από τον Σύνδεσμο Λασιθίου.

Κίτρινες: 12΄ Μπαχανάκ – 26΄ Παπαχρήστος, 36΄ Ζιούλης, 40΄ Μουμίν
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (77΄ Κατσούρρι), Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (88’ Καπνίδης), Έφορντ, Κουατένγκ (68’ Ροβίδης)
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκξανδος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Ζιούλης, Παπαχρήστος (59΄ Παπαχρήστος), Φαζός, Σισέ, Σελινιωτάκης (49΄ λ. τρ. Γκίνη), Σάλιακας, Μουμίν, Χαλκιαδάκης (55΄ Αρναρέλλης), Ρίσκι

Spread the love