Ούτε «συνεννοημένοι» να ήταν στο 0-0 και η ΑΕΚ

Αν δεν υπήρχε αυτό το τυχαίο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις θα λέγαμε ότι «η Παναγιά» έκανε το θαύμα της αφού και οι τέσσερεις μεγάλη έφεραν «0» στην επίθεση και «0» στην άμυνα λες και ήταν συνεννοούμενοι.

Τέτοιες ευκαιρίες παρουσιάζονται σπάνια, και η ΑΕΚ έδειξε αδυναμία να την εκμεταλλευτεί. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να βρεθεί μόνη επικεφαλής της Super League μετά από τρεις αγώνες. Παράλληλα, συμπληρώθηκε η μοναδική στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκυρία, κατά την οποία έμειναν χωρίς γκολ την ίδια αγωνιστική η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ!

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Σιμόες, Μπακασέτας – Κούρος, Μπαρτολίνι Περόνε, Χουάντερσον, Αγγελόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων

AEK (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Σιμόες (72΄ Αραβίδης), Γιόχανσον, Βάργκας (46΄ Πλατέλλας), Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (46΄ Χριστοδουλόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κούρος, Λάμπρου (60΄ Ζιαμπάρης), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (54΄ Πασάς), Περόνε (83΄ Λουκίνας)

Spread the love