ΟΦΗ: Όλα έτοιμα δηλώνουν όλοι για το αποψινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον ΒΑΖ που εγχειρίστηκε χθες είναι η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Σίμος για το ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον β’ προκριματικό του Europa League.
Ο ΟΦΗ υποδέχεται το απόγευμα (17/9) στις 20:00 τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Europa League και όπως δήλωσε και ο προπονητής του, Γιώργος Σίμος, η ομάδα του είναι έτοιμη με στόχο την νίκη ώστε να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται στον Ευρωπαϊκό θεσμό.
«Είμαστε έτοιμοι γι αυτό το παιχνίδι και χωρίς να υποτιμήσουμε τον Απόλλωνα, που σίγουρα είναι καλή ομάδα με πολύ εμπειρία στην Ευρώπη, πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα ζητούμενα του παιχνιδιού και να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Η αποστολή που επέλεξε ο Σίμος, αφού πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει δηλώσει στην Ευρώπη, πριν την απώλεια της τελευταίας στιγμής τον Βαζ που υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όπως προαναφέραμε εγχειρίστηκε χθες. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμάντης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Η νικήτρια του αποψινού παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Λεχ Πόζναν, η οποία νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (16/9) 3-0 εκτός έδρας την Σουηδική Χάμαρμπι και πέρασε στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Οι αγώνες και στον τρίτο προκριματικό – όπως και στο δεύτερο – είναι μονοί και διεξάγονται την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.
Να σημειώσουμε ότι εάν ο ΟΦΗ περάσει, το ματς με τη Λεχ Πόζναν θα γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στο Ηράκλειο.

Spread the love