ΟΦΗ: Συνεχίζει σαν «πεινασμένος» να κερδίζει…

Μπορεί ο ΟΦΗ να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και μάλιστα πριν 2-3 βδομάδες να βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, ακόμη και για διάλυση, ωστόσο έδειξε ότι διαθέτει ισχυρό «μέταλλο» ως ομάδα και παραμένει ένα από το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Β΄ Εθνικής. Και αν όχι τίτλο, σίγουρα για την άνοδο αν συνεχίσει εντός γηπέδου να κερδίζει όπως χθες, που αν και βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει μια σπουδαία και σημαντική νίκη.
Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έπαιξαν και πάλι με πάθος, «πεινασμένοι για την νίκη», όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Δόξα, δεν άφησαν ούτε στιγμή να τους επηρεάσει το γκολ που δέχθηκαν με το καλημέρα και επικράτησαν του Απόλλωνα Πόντου με 3-1 μέσα στο καμίνι του «Γεντί Κουλέ».
Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το γήπεδο του Ηρακλείου όταν στο 6΄ ο Συμελίδης με μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Ωστόσο, δύο τέρματα του Μάνου στο 15΄ και στο 62΄ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ, που τελικά σφράγισε τη νίκη με το γκολ του Παπαστεριανού στο 82΄.
Διαιτητής ήταν ο Νίκος Ρατσιάτος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας) και Αντώνη Αναστασάκη (Χανίων), ενώ τέταρτος ήταν ο Μιχάλης Αντιπαριώτης (Ανατολικής Αττικής).
Κίτρινες: 11′ Καπίας, 20′ Ποτουρίδης, 38′ Μονιάκης, 64′ Πουρτουλίδης, 74′ Παπαστεριανός, 77′ Μπολάκης, 80′ Κουτσιανικούλης – 20′ Λιόνης, 38′ Σαμαράς, 73′ Αμαραντίδης
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Φαζός (58′ Παπατόλιος), Παπαστεριανός, Νάστος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Λεάλ (29′ λ.τ. Πουρτουλίδης), Μάνος, Κουτσιανικούλης (88′ Μονιάκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπρίτο (76′ Κυβελίδης), Συμελίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας, Λιονής (65′ Ν’ Λουντούλου), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.

Spread the love