ΟΦΗ: Ριζικές αλλαγές σε νοοτροπία και οργάνωση…

Με την άφιξη του Νίκου Νιόμπλια έχουν αλλάξει πάρα πολλά στον ΟΦΗ πρώτα σε ρόστερ, (πιστεύω να φύγουν και άλλοι καλοκαιρινοί τουρίστες), ήλθαν παίχτες μεγαλυτέρων κατηγοριών, που κατά την γνώμη μας μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκαμψη και στη απόλυτη συγκομιδή έως το τέλος του πρωταθλήματος.
Άλλαξε η νοοτροπία των αποδυτηρίων που πριν ο καθένας έκανε ότι του κατέβαινε στην κεφαλή, είδαμε στο παρελθόν γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, γενικούς κ.α. να κουουτσάρουν την ομάδα… Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους που αναφέραμε πρίν, δεν θέλουμε να προσβάλουμε κανέναν, αλλά να δείξουμε ότι ο ΟΦΗ είχε καταντίσει από ομάδα Σούπερ Λιγκ σε ομάδα καφενείο.
Έγινα πολλά λάθη από όλους, διοικούσα, ερασιτέχνη, τεχνικούς διευθυντάδες, προπονητές και πάει λέγοντας.
Ευθύνη βέβαια έχουν και οι περισσότεροι των δημοσιογράφων που χάϊδευαν τα αυτιά των διοικούντων. Ποτέ δεν έγραψαν ότι μια ομάδα που θέλει να λέγεται σοβαρή, μια ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ να φτάνει στο σημείο κατάνδια να ταξιδεύει με το πλοίο της γραμμής.
Δεν καυτηράσαν ποτέ και δεν ενέδειξαν το μεταγραφικό πρόβλημα ότι με μεταγραφές εξαμήνου (τουρίστες θα λέγαμε), μια ομάδα δεν ενέχει το σεβασμό των αντιπάλω
Στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει ότι όταν δε σέβεσαι τον εαυτό σου και την ιστορία σου δεν πας πουθενά.
Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβαν οι επιχειρηματίες έπραξαν το σωστό. Ψώνησαν προπονητή και συνεργάτη από το πάνω ράφι και μαζί με αυτούς ήλθαν και παίκτες που μπορεί να βοηθήσουν για την απόλυτη συγκομιδή και το πρωτάθλημα…
Για πρώτη φορά φέτος πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ είναι το φαβορί για την άνοδο

Spread the love