ΟΦΗ: Με την ευχή όλων πέταξε η ομάδα για τα Τρίκαλα

Αναχώρησε σήμερα (17/11) το μεσημέρι η αποστολή του ΟΦΗ αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα, για το αυριανό παιχνίδι του (18/11)με τον ΑΟΤ το οποίο θα αρχίσει στις 15:00 και θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε στη ΕΡΤ3. Η αποστολή Θα επιστρέψει την Κυριακή το πρωί στο Ηράκλειο.
Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ το πρωί της Παρασκευής στο ΒΑΚ, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/11, 3μμ) στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα.
Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουσκουνάς, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.
Ο Δημήτρης Σιώπης που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού (αιμάτωμα στη μέση), αν και μπήκε στο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, έμεινε τελικά εκτός αποστολής από το Νίκο Παπαδόπουλο.
Εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Κοιλιάρας, Οικονόμου, Περογαμβράκης, Μονιάκης, αλλα και οι Φαζός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παναγιώτου.

Spread the love