ΟΦΗ: Εδειξε ότι θέλει και μπορεί να παραμείνει !!! (highlights)

Ο ΟΦΗ με τη σημερινή του απόδοση έδειξε ότι έχει τη θέληση και τη μπόρεση να παραμείνει στην κατηγορία και θα είναι κρίμα να χαθεί αυτή η χρονιά.
Η Ηρακλειώτικη ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε τη φάση του 11΄ όταν ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Σωτηρίου, βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον επιθετικό του Λεβαδειακού, με το σκορ στο 0-0 σε καμιά άλλη φάση δεν κινδύνευσε σοβαρά.
Έτσι στο τέλος η ομάδα του Βέρα ήταν ο νικητής στον «τελικό» παραμονής με τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι Κρήτες επιβλήθηκαν 2-0 των Βοιωτών στο Ηράκλειο και τους… προσπέρασαν στην κατάταξη, αφού έχουν 22 βαθμούς, έναντι 20 των «πράσινων» που είναι πλέον προτελευταίοι στον πίνακα. Οι Γιακουμάκης (16΄) και Φερέιρα (72΄) πέτυχαν τα γκολ που χάρισαν την πολύτιμη νίκη στον ΟΦΗ, ο οποίος έχασε πέναλτι με τον Γιακουμάκη στο 63΄, ενώ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σακόρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Πάγκαλο (Λασιθίου). Τέταρτος ήταν ο Τάσης (Ηπείρου).
Κίτρινες: 39′ Γ. Γιακουμάκης, 42′ Γιαννούλης, 68′, 90′ Σακόρ, 81′ Παπάζογλου – 39′ Αντιλέχου, 42′ Ανγκουά, 73′ Ρεκβιασβίλι
Κόκκινες: 90′ Σακόρ
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς (62′ λ,τρ. Παπάζογλου), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Φερέιρα (76′ Ντίνας), Βαζ (86′ Παπαστεριανός), Νέιρα, Γ. Γιακουμάκης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπλάζιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου (45′ Σαβαντογκό), Ντιόγκο (75′ Λιάγκας), Ρεκβιασβίλι, Ανγκουά, Μέλεγκ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (64′ Π. Γιακουμάκης), Νανγκίς, Μαρκόφσκι.

Spread the love