ΟΦΗ: Από «τριάρα σε τριάρα θα σε πάμε» στη κορυφή…

Έχουν αποκτήσει ένα απίθανο «χούι» οι παίχτες του ΟΦΗ να σκοράρουν στο πρώτο εικοσάλεπτο και να κόβουν την όρεξη σε κάθε αντίπαλο για «ταμπούρι» ώστε να πάρουν αποτέλεσμα.
Δεν ξέρουμε αν αυτό βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλο να στραγγαλίζει τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό αλλά φαίνεται ότι αυτό λειτουργεί άψογα στα παιχνίδια του ΟΦΗ.
Κάτι παρόμοιο έγινε και Κυριακάτικο (11/3) παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ούτε που κατάλαβαν οι παίχτες των, πως βρέθηκαν να χάνουν στο πεντάλεπτο με 1-0, κάτι που πήγαν στράφι τα πλάνα για άμυνα και αντεπιθέσεις.
Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά για να καθαρίσουν το συντομότερο το παιχνίδι ώστε να μην μπλέξουν σε μπελάδες. Αρχικά στο 59′, ο Λεάλ είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη μετά από το δυνατό του σουτ, ενώ στο 63′ ήρθε το 2-0. Εκτέλεση κόρνερ του Λεάλ, κεφαλιά του Βαφέα και η μπάλα στα δίχτυα. Το… κερασάκι στην τούρτα, μπήκε στο 69ο λεπτό όταν η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε και στο 3-0. Ο Βαφέας σκόραρε εκ νέου, αυτή τη φορά με ένα πολύ ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι Κρητικοί, είχαν ευκαιρία και για τέταρτο τέρμα, όμως ο Μάνος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Αποστολίδη και στη συνέχεια της φάσης, ο Κουτσιανικούλης πλάσαρε άουτ.

Αυτό ήταν το πέμπτο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο κατακτά με το ίδιο σκορ (3-0). Ενώ η νίκη αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η νίκη αυτή έφερε τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον περιμένει τη βοήθεια του συμπολίτη στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ώστε να παραμείνει σε αυτή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15′ λ. τρ. Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (78′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό (46′ Ντίνας).
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70′ Ν’ Λουντούλου), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Τσίπρας (77′ Τσιάρας), Σαχινίδης, Ζγκούρη (56′ Χιντζίδης).

Spread the love