«Νο money, No game)! Δεν έγινε το παιχνίδι ΑΟ Χανιά – Κασσιόπη

Τελικά δεν φαίνεται να καταφέρνει ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ να κλείσει τη χρονιά με αξιοπρέπεια παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι άνθρωποι του και έτσι είδαμε να γίνεται ξανά, αυτό που πριν κάμποσα χρόνια έγινε, στην Χερσόνησο σε ένα παιχνίδι Γ΄ Εθνικής η τοπική ομάδα να μην καταφέρνει να μαζέψει τα χρήματα και να πληρώσει προκαταβολικά τους διαιτητές και η Παναχαϊκή τότε του Αλέξη Κούγια που ήταν και η αντίπαλος ομάδα να «δανείζει) τους παράγοντες με 5.000 ευρώπουλα, ώστε να γίνει το ματς και να κερδίσουν εντός αγωνιστικού χώρου οι φιλοξενούμενοι.
Το παιχνίδι ξαναπαίχτηκε χθες στα Χανιά όπου το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την Κασσιόπη ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00, αλλά μέχρι και την έναρξή του οι γηπεδούχοι δεν είχαν βρει χρήματα για να καλύψουν (ως όφειλαν) το εξοδολόγιο των διαιτητών.
Αφού, λοιπόν, τους δόθηκε προθεσμία από τον ρέφερι, Γρατσάνη μέχρι τις 15:20 για να διευθετήσουν το θέμα, κατάφεραν εντέλει να συγκεντρώσουν το ποσό δύο λεπτά αργότερα.
Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν ωστόσο στον διαιτητή και τις παραινέσεις ακόμα και από τους φιλοξενούμενους να αρχίσει το ματς, εκείνος εμφανίστηκε ανένδοτος και αποφασισμένος να κλείσει το φύλλο αγώνα.
Έτσι, κλείστηκε στα αποδυτήρια και παρόλο που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης θέλησε να του δώσει το ποσό (2.050 ευρώ) επέμεινε στην απόφαση να κατακυρωθεί το ματς στην Κέρκυρα και να μηδενιστούν οι γηπεδούχοι.
Δεν έχασε απλά το ματς με την Κασσιόπη ο ΑΟΧ, στο οποίο και μηδενίζεται με 0-3, τα χειρότερα είναι αυτά που προβλέπει ο ΚΑΠ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγραφος 2 του κανονισμού στη διάταξη «αδυναμία συμμετοχής ομάδων σε αγώνα», τα Χανιά επιπρόσθετα θα χάσουν και τρεις βαθμούς από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και παράλληλα κινδυνεύουν με πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.
Φυσικά, για όλα αυτά θα υπάρξει απόφαση από τον αθλητικό δικαστή ύστερα από κλήση σε απολογία των Κρητικών…
Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι πλέον το μέλλον για τους Κρητικούς στη Β’ Εθνική είναι πολύ δύσκολο, καθώς από τους 25 βαθμούς θα πέσουν στους 22, με συνέπεια ο υποβιβασμός να είναι ορατός.

Spread the love