ΟΦΗ: Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!!!

Συνεχίζει την αδυσώπητη καταδίωξη ο ΟΦΗ ο οποίος είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Βέροια των πολλών προβλημάτων με συνέπεια να βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από το συγκρότημα της Ημαθίας και στο 6΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς με την εκτέλεση φάουλ του Ντίνα να σταματά στο δοκάρι του τέρματος του Γιαγκιόζη.
Στο 34΄ οι Κρητικοί έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ το σουτ όμως του Μάνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Αυτό το οποίο οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν στις δύο αυτές περιπτώσεις, το πέτυχαν στο 40΄ με το πλασέ του Κουτσιανικούλη.Στο 42΄η Βέροια πέτυχε μεν γκολ με τον Βακενβάι, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε σωστά καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ.
Στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάνου πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Βουό από τον Λαζόπουλο, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο.Με τον ίδιο τρόπο στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ ο Βουό αυτή τη φορά έκανε το 3-0 έπειτα από πέναλτι που πήρε ο Μάνος από τον Καψάλη.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το εις βάρος τους αποτέλεσμα είχαν δύο καλές στιγμές προκειμένου να σκοράρουν στο παιχνίδι, κάτι το οποίο και δεν κατάφεραν. Αρχικά στο 67΄ με την εκτέλεση φάουλ του Λίταινα την οποία και απέκρουσε σε κόρνερ ο Στρέζος και εν συνεχεία στο 75΄ με την κεφαλιά του Δαμιανάκη να αποκρούεται από τον Στρέζο την μπάλα στην συνέχεια της φάσης να βρίσκει στο δοκάρι και τον Μαχαίρα να απομακρύνει.
Στο 78΄ ο ΟΦΗ είχε ακόμα μια καλή φάση στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Βουό να αποκρούεται από τον Γιαγκιόζη με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Ανατ. Αττικής), Κορτέσης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
Κίτρινες: Στρέζος, Νάστος, Μπολάκης, Κομεσίδης – Βανκεβάι, Κοζάκης, Λίταινας
Κόκκινες:
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63′ Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46′ Κοέλιο), Ντίνας (80′ Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15′ Οφέι), Γιαμόα (62′ Μέξης), Μπαστιάνος, Βανκεβάι.

Spread the love