Νίκη πεντάδας ο ΟΦΑ 3-2 τον Αστέρα Μυρτιάς

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Θραψανού ανάμεσα τον Ο.Φ.Α. και την Ένωση Αστέρα και Κοροίβου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη και να κλειδώνουν μια θέση στην πεντάδα ανόδου.
Η ομάδα του Παπακώστα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με το σφύριγμα του διαιτητή, αφαιρώντας έτσι τις όποιες ορέξεις για κάτι θετικό από του φιλοξενούμενους. Το 2-0 ήλθε από τον Τσούπάκη στο 27΄, ενώ στο 49΄ ο Φρόκου έκανε το 3-0.
Από αυτό το σημείο και μετά οι παίκτες του Αστέρα, προσπάθησαν και με την βοήθεια που του έδωσε ο Μανώλης Συντιχάκης από το μπάγκο, ρίχνοντας στη μάχη τους Πίττη, Σταυρακάκη και Προβιδάκη, κατάφεραν να μειώσουν με τον πρώτο στο 80΄, ενώ ο Τριανταφυλλάκης στα χασομέρια έκανε το τελικό 3-2

Η ταυτότητα του αγώνα
Σκόρερ:
1΄ Κοζυράκης, 27΄ Τσουπάκης, 49΄ Φρόκου – 84΄Πίτη, 95΄Τριανταφυλλάκης
Διαιτησία:(Καλή) Μανδαλενάκης Ε., Δασκαλάκης Α., Μαυραντωνάκης Α.
Κόκκινες:-
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΑ (Απόστολος Παπακώστας):
Κατσουλάκης, Σφακιανάκης (38′ λ.τ. Μαζιτζής), Μουρτζάκης, Τσίχλας, Τερζίδης, Ψαθάκης, Φρόκου, Λουλάκης, Κοζυράκης (60′ Μπιτζακάκης), Δαγκωνάκης (70′ Πακιουφάκης), Τσουπάκης.
Ένωση Αστέρα Κοροίβου (Μανώλης Συντιχάκης): Παπαδάκης, Καλογεράκης, Κουκάκης (46′ Πίττης), Καραταράτης (70′ Σταυρακάκης), Κοτζιάς, Καρέλης (60′ Προβιδάκης), Κουκάκης Ν., Τσαλίκης, Κοκκινάκης, Μπέης, Τρανταφυλλάκης.

Spread the love