Νίκη ελπίδας σωτηρίας, 1-3 στην Αγία Βαρβάρα ο Ραύκος

Νίκησε μέσα στην Αγία Βαρβάρα και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής ο Ραύκος, απεναντίας οι γηπεδούχοι θα πρέπει πλέον να κάνουν τα πλάνα τους για την Α2!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου αφού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ποτηράκη μόλις στο 6΄ με το 1-0 να παραμένει σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη τα δεδομένα και απόδοση των ομάδων να αλλάζει με τους παίκτες του Χρήστου Καριώτη να ανεβάζουν απόδοση να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 60΄να κερδίσουν πέναλτι με τον τερματοφύλακα Σπανό να αποκρούει το σουτ του Δασκαλάκη.
Στο 72΄είχαμε κάποιες αψιμαχίες ανάμεσα τον Πολάκη από την πλευρά του Ραύκου και τον Παναούση από την πλευρά των γηπεδούχων με τον άρχοντα του γηπέδου να στέλνει του δυο παίχτες στα αποδυτήρια. Τον μεν πρώτο με απ’ ευθείας κόκκινη και τον δεύτερο με δεύτερη κίτρινη.
Στο 88΄ο Δασκαλάκης πήρε την ρεβάνς από τον Σπανό σημειώνοντας το 1-2 και στις καθυστερήσεις ο Πλερωνάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 1-3 με σουτ έξω από την περιοχή.
Η Ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ:
6 ΄Ποτηράκης – 76΄Πρίφτης (αυτ.γ), 88΄Δασκαλάκης, 90΄Πλερωνακης
Διαιτησία: (μέτρια) Κουναλάκης Γ., Σφακιανάκης Μ. Μ., Συναδινάκης Κ.
Κόκκινες:72΄Παναούσης (2η κ)- 72΄Πολάκης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αγία Βαρβάρα(Δημήτρης Κόκκινος):
Σπανός, Μαλιάκας, Πρίφτης(80’ Αποστολάκης), Γαργάλης(25’ Τσούλος), Πολάκης, Κοζορώνης Ν., Κοζορώνης Δ., Πακιουφάκης, Μανωλακάκης(75’ Νικολάου), Ποτηράκης, Σακαρέλης
Ραύκος(Χρήστος Καριώτης): Κούντρας, Μερκουλίδης, Κλωνάρης, Μακατουνάκης(65’ Πεπελάσι), Κουντούρης, Σταματάκης, Μπελιμπασάκης, Τσικαλάς(46’ Δασκαλάκης), Βατσινάς, Απλαδάς(60’ Πλερωνάκης), Παναούσης

Spread the love