Νίκη από τα «11» με το Βέλλιο ο Ηρακλής!

Ο Απόστολος Βέλλιος με πέναλτι στο 33΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο».
Οι «κυανόλευκοι» για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο ήταν αρκετά καλοί και κατάφεραν έτσι να προσπεράσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τους Πλατανιά, Λεβαδειακό και Ξάνθη και να πιάσουν στην έβδομη θέση τον Παναιτωλικό.
Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης με τις αλλαγές του Πετράκη ο ΠΑΣ άρχισε να ανεβαίνει αισθητά. Ο Μανιάς πήρε μονομαχίες, οι παίκτες του το πίστεψαν, ενώ και η είσοδος του Γιάκου βελτίωσε αρκετά την εικόνα της ομάδας του. Έπαιρνε μπάλα και άνοιγε το παιχνίδι στα πλάγια.
Από το 65′ και μετά, επομένως, υπήρχε ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων. Κυρίως με σέντρες οι Ηπειρώτες έψαχναν τον Μανιά. Ο Ακόστα έπαιρνε πάνω του αρκετές προσπάθειες και γινόταν στήριγμα στον 26χρονο, καθώς ο Νικολιάς δεν μπορούσε να προσφέρει.
Λίγο μετά το 80′ ο Ηρακλής άρχισε έξυπνα να παγώνει τον ρυθμό. Ο Παπαδόπουλος έβαλε και τον Μπαρτολίνι για να κερδίσει και σε ύψος και στο 86′ ήρθε το δώρο από τον Νικολιά, ο οποίος αποβλήθηκε. Αυτομάτως οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και στα εναπομείναντα λεπτά κράτησαν με άνεση μακριά από την εστία του Περνίς τον ΠΑΣ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), βοηθοί οι Καρσιώτης (Κορινθίας) και Μεσσήνης (Αχαΐας), ενώ τέταρτος ο Κοτσάνης (Δράμας).
Κίτρινες: 56′ Ζιαμπάρης, 82′ Σαραμαντάς, 90’+2 Μπουλούτ – 32′ Περιστερίδης, 41′ Γαρουφαλιάς, 64′ Νικολιάς, 80′ Κοζορώνης, 90′ Καρανίκας
Κόκκινη: 86′ Νικολιάς
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λεοζόνιο (64′ Πουρτουλίδης), Πασάς (20′ λ. τρ. Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (83′ Μπαρτολίνι), Βέλλιος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Λίλα (65′ Γιάκος), Ακόστα, Ίλιτς (46′ Νικολιάς), Φερφελής (46′ Μανιάς).

Spread the love