Νίκη από «βγαλμένη» από ψυχής ο Ατρόμητος

Βρέθηκε να χάνει στο 17`, ενώ από το 63` υποχρεώθηκε να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακόμη κι έτσι όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League.
Οι Αρκάδες, οι οποίοι για έκτο σερί ματς δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν «τρίποντο», προηγήθηκαμ στο 17ο λεπτό με τον Δημούτσο, όμως οι Περιστεριώτες απάντησαν αρχικά με τον Λαζαρίδη στο 68`, για να φτάσουν στην απόλυτη ανατροπή στο 88` με γκολ του Λε Ταλέκ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), βοηθοί οι Καρσιώτης (Κορινθίας) και Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Σελίμος (Λακωνίας).
Κίτρινες: 45’+1 Κεϊτά – 10′ Δημούτσος, 64′ Κουρμπέλης, 74′ Μπερτόλιο, 86′ Φερνάντες, 90’+3 Σανκαρέ
Κόκκινη: 63′ Κεϊτά
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπρίτο, Σουμπίνιο (73′ Ουσέρο), Στόιτσεφ (46′ Ματέι), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (69′ Φερνάντες), Τσάβες (55′ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο, Μάσα.

Spread the love