Νίκησε και πάλι ο Παναθηναϊκός τον Άρη (highlights)

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική των Play Off της Super League. Απέκρουσε πέναλτι του Γιάννη Φετφατζίδη ο νεαρός Βασίλης Ξενόπουλος, είχε δοκάρι πριν πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Δημήτρης Κολοβός, αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Λίντσεϊ Ρόουζ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βρέσκας του Συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τον Καλαμπόκη του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και τον Κωνσταντίνου του Συνδέσμου Πρέβεζας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου και βοηθός ο Τσαμούρης του Συνδέσμου Πειραιά.
Κίτρινες: 44′ Ρόουζ, 65′ Σάσα, 86′ Δεληζήσης, 90’+1 Μπαγκαλιάνης – 18′ Χατζηγιοβάνης, 64′ Ανουάρ.
Kόκκινες: 86′ Ρόουζ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Koυέστα, Ρόουζ, Μπακούτσης (78′ Διαμαντόπουλος), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (72′ Ούγκο Σόουζα), Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαντσίνι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (84′ Θεοχάρης), Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (59′ Σερπέζης), Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος (59′ Κολοβός), Μπουζούκης (83′ Μπεκ), Καμπετσής (60′ Μακέντα).

Spread the love