Νίκησε και εκτός με τον Παράσχο στο πάγκο του (Highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού με 2-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Τρίπολης έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς και την πρώτη του φετινή (εκτός έδρας) νίκη με τα γκολ των Τόνσο (64′) και Φερνάντεθ (90′). Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι από το 50ο λεπτό αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαβαντογκό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο και έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ. Η πρώτη, πάντως, ευκαιρία του αγώνα ανήκε στο Λεβαδειακό, όταν στο 7ο λεπτό ο Σαβαντογκό πλάσαρε με τη μία μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Τρίπολης κυριάρχησε και στο 9′ κεφαλιά-ψαράκι του Ιγκλέσιας από το ύψος του πέναλτι, πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 25ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Καλτσάς «σέρβιρε» στον Μανιά, που σούταρε με πολύ καλές προϋποθέσεις μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 32′ ο Μανιάς βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, αλλά ο Μπάγιτς έδιωξε με δυσκολία τον κίνδυνο από την εστία του. Τρία λεπτά μια νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Καλτσάς σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπάγιτς έδιωξε ξανά εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς στο 50′ αποβλήθηκε ο Σαβαντογκό (με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Ο Αστέρας δεν άργησε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του και στο 64ο λεπτό έφθασε στο γκολ, με εξαιρετικό σουτ του Τόνσο έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα του Λεβαδειακού και στο 90ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 0-2 με το γκολ του Φερνάντεθ.

Ο διαιτητής του αγώνα, Ευάγγελος Μανούχος, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καραχάλιο – Κώτσιρα, Βαλιέντε.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος (55′ Βήχος), Παντελιάδης, Όμο, Καραχάλιος, Νανγκίς (72′ Μητρόπουλος), Στανόγεβιτς (77′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Μαρκόβσκι.
Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (58′ Τσιλιανίδης), Μουνάφο, Καλτσάς (81′ Φερνάντεθ), Τόνσο (90′ Ανχελ), Μανιάς.

Spread the love