Νίκησε η Μινωική τη Χερσόνησο που, έχει παράπονα…

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, πολλές σκληρό, που έγινε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ανάμεσα στην Μινωική και στη Χερσόνησο οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη και το τρίποντο που τους φέρνει πρώτους, στη βαθμολογία έστω και προσωρινά.
Το χρυσό γκολ για τη ομάδα της Φορτέτσας, πέτυχε ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης στο 65΄, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει το προβάδισμα πιο νωρίς όταν ο Ρουμελιώτης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, αφού ο διαιτητής της συνάντισης στο 75΄, απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη τον Ταυλαδωράκη από την Μινωική και με δεύτερη κίτρινη τον Χατζηνικολάκη της Χερσονήσου…
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι παράγοντες της Χερσονήσου στο τέλος του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονα τους, για την διαιτησία του κ. Σπινάκη και δήλωσαν ότι θα ζητήσουν από την επιτροπή διαιτησίας να ορίζει πλέον τον εν λόγω διαιτητή, στα παιχνίδια της ομάδας τους
Διαιτησία: Νίκος Σπινάκης και οι βοηθοί Γιάννης Δασκαλάκης και Στάθης Γαρεφαλάκης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μινωική(Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψαρουλάκης, Αποστολάκης, Γεωργαντζιάς, Χατζηδημητρίου(46’ Χριστοδούλου), Παπουτσιδάκης, Ρουμελιώτης, Ανδρεαδάκης, Δρακούλης(75′ Ψαρράς), Ταβλαδωράκης, Καστελλιανάκης(58’ Νικηταράς), Λέσι(90′ Κτιστάκης)
Χερσόνησος (Λάκης Καριωτάκης): Λιουδάκης, Μηλάκης(80’ Κρητσωτάκης), Καργιωτάκης, Ξημεράκης, Χατζηνικολάκης, Αριστεινίδης, Μάριος, Πρικάκης, Έλι(68’ λ.τ. Λαμπόντι), Καλομοίρης, Νίκας(80’ Ποριώτης)

Spread the love