Νίκησαν οι Γούβες και ανέβηκαν μόνες στη Κορυφή της Β1 ΕΠΣΗ

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χερσονήσου ανήμερα της Εθνικής μας εορτής.
Αντίπαλοι η ομάδα των Γουβών και η Δόξα Ηρακλείου με τη γηπεδούχο ομάδα να παίρνει την νίκη με 4-2 και να προσπερνά Μοχό και Κανάρια και να ανεβαίνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Γούβες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25΄με τον Νερατζάκη, ενώ το 2-0 έκανε ο Ευσταθίου 40΄. Το 3-0 έκανε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κορνηλάκης.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 70΄ο Χούπι έκανε το 4-0. Μετά από αυτό οι παίχτες των Γουβών κατέβασαν ταχύτητα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Δόξα να μειώσει, αρχικά με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γιάννη Παπαδάκη στο 76΄ και αυτογκόλ του Μιχάλη Κάββαλου στο 85΄.
Διαιτησία: Α. Δασκαλάκης, Γ. Καούρας, Ε. Μπλαβάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γούβες (Βασίλης Βασιλειάδης): Δανελάκης, Βασιλειάδης(65’ Χούπι), Λόουελ, Κάββαλος, Χρήστου, Περβολαράκης(75’ Κοτσίνης), Αμανάκης, Κορνηλάκης, Μπλουσάϊ, Ευσταθίου, Νερατζάκης Δ.(87’ Χασφατούχ)
Δόξα Ηρακλείου(Μάνος Καρυωτάκη): Μακατουνάκης, Καραντινός, Περυσινάκης, Σαλούστρος(75’ Λιανέρης), Τσικνάκης Σ.(46’ Ανδρουλάκης), Παπαδάκης Μ.(55’ Λιανέρης), Παπαδάκης Ι., Παπαδάκης Ν.(46’ Κεβάνι), Τζαγάκης, Σαβουϊδάκης, Μαμουλάκης

Spread the love