Νέοι Μινωικής – Κανάρια 1-1

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ ανάμεσα τους Νέους Μινωικής και τα Κανάρια με το τελικό 1-1 να βρίσκει και δυο ομάδες ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, με τον Θανάση Πίτη να σημειώνει το 1-0 στο 2΄ της συνάντησης. Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους νεαρούς παίκτες του Ντάγκινη που συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να αποζητούν το δεύτερο γκολ σε όλη τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου, κάτι όμως που δεν κατάφερα έλλειψη ψυχραιμίας στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης αντιστράφηκαν οι όροι, οι επίσης νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας των Καναριών ήταν καλύτεροι, κατάφεραν να ανταποδώσουν το γκολ στο 58΄με τον Μουντράκη.
Η ταυτότητα του παιχνιδιού
Σκόρερ:
2΄ Πίτης – 58΄ Μουντράκης
Διαιτησία: (καλή) Κασαπάκης Κ., Δασκαλάκης Ι., Καραβασίλης Γ.
Κόκκινες:-
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Νέοι Μινωικής (Μπάμπης Ντάγκινης):
Αμπατζής, Αλεξανδράκης, Λυριντζής, Κάββαλος, Μανίκας, Γιαγκιόζης, Πίτης(75’ Κτιστάκης), Καμαράτος(66’ Κούκια), Επιτροπάκης, Διλβόης(62’ Παπουτσιδάκης), Καρούζος
Κανάρια(Γιώργος Βλατάς): Καστρινάκης, Μουντράκης, Καλογεράκης, Πόποβιτς, Καλυβιανάκης, Χαλκιαδάκης, Αλεξάκης, Μουλακάκης(55’ Χαιντίνι), Καλυκάκης(63’ Επιτροπάκης), Σαμπροβαλάκης, Βενεράκης(46’ Δολαψάκης)

Spread the love