Νέα γκέλα του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο…

Σας το έχουμε επισημάνει δυστυχώς έτσι δεν πάει πουθενά… Εσείς όμως συνεχίζεται να μην το καταλαβαίνεται… «Με πορδές λένε στο χωριό μου δε βάφεις αυγά» και το πρόβλημα εντοπίζεται στο γκολ… Στο τέλος θα βγει νέο σλόγκαν… «Νο ΛΕΑΛ ΝΟ ΓΚΟΛ» και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα φυσικά, όχι νίκη…
Εντάξει έγινε μια προσπάθεια έφυγε ο Γιάννης Χατζηνικολάου που υποτίθεται δεν πήγαινε την ομάδα όπως έπρεπε και αντί να πάρουμε ένα μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή πήραμε κάποιον βοηθό να τον φτιάξουμε εμείς προπονητή και μετά λέμε άτυχοι είμαστε, ο διαιτητής φταίει κ.λ.π.
Και έτσι φτάσαμε στο 0-0 με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, μια ομάδα στη κυριολεξία τοπικού, πετώντας άλλους δύο βαθμούς και αυτό ήταν το τρίτο στραβοπάτημα τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Έχουν προηγηθεί η ήττα από τον Ιωνικό και η εντός έδρας ισοπαλία με την Ιαλυσό.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχεδόν τίποτα να προσφέρει με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν καλά τους χώρους και να δυσκολεύουν πολύ τον Εργοτέλη να βγάλει φάσεις. Η πρώτη του πραγματικά καλή στιγμή, μάλιστα, ήρθε στο 51′ με το δοκάρι του Καλέ.
Ο Λεάλ είχε μείνει εκτός αποστολής και η απουσία του για άλλο ένα ματς ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Στο 57′ ο Πόι έκανε ένα σουτ και ο Γεωργίου μπλόκαρε εύκολα, ενώ το γυριστό του Μισέλ στο 68′ έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Βεστάκη στο 44′, δεν ανησυχούσαν τους «κιτρινόμαυρους» και δεν εκμεταλλεύτηκαν και το παρακινδυνευμένο γύρισμα του Τζάνη στον Στεφανάκο. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς (82’ Βογιατζής), Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Πόι, Μισέλ (70’ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Καλέ (70’ Μανουσάκης).
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γ. Κατσούλης): Γεωργίου, Κυρτάκης, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης (56’ Ντεντάκης), Παληγεώργος, Ταταράκης (80’ Παπαθανασίου), Τσικουδάκης (61’ Σταθινάκης), Βεστάκης, Δρακάκης.

Spread the love