Μόνο ένα ημίχρονο άρεσε ο Εργοτέλης…

Μόνο ένα καλό ημίχρονο είχε ο Εργοτέλης κόντρα της Σπάρτης στο Παγκρήτιο και όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, που θα του έδινε βαθειά βαθμολογική ανάσα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ήταν πολύ καλοί και θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, αλλά η απροσεξία, το άγχος και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, δεν επέτρεψαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε την νίκη και το ζητούμενο διακαώς τρίποντο.
Βέβαια, ότι δεν πέτυχαν στο καλό τους ημίχρονο οι παίχτες τους Τάκη Γκώνια, θα μπορούσαν να το πετύχουν στο δεύτερο αν δεν στεκόταν άτυχοι, όταν και είδαν το σουτ του Μπουρσέλη στο 71ο λεπτό της συνάντησης να βρίσκει το δοκάρι της Σπάρτης.
Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής), Καλλης (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής (72′ Αγγελόπουλος), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Εντιαγέ (85′ Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος (75′ Ροβίθης), Μπούζας
ΣΠΑΡΤΗ(Γράφας): Γιακουμής, Γραικός, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τσιμόντζι, (55′ Κατσίκης – 74′ Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Μπαρέττα, Ράντι.

Spread the love