Μόνος και ωραίος στη κορυφή ο ΠΑΟΚ

Με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87΄, ο ΠΑΟΚ «άλωσε» το Αγρίνιο και πανηγύρισε την έβδομη διαδοχική νίκη του στη Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που διατήρησε επίσης για έβδομο σερί ματς απαραβίαστη την εστία του, επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87΄αυτό ήταν το πρώτο του φετινό τέρμα μακριά από την Τούμπα (δέκατο συνολικά στο πρωτάθλημα) και ο ΠΑΟΚ πήρε το πολύτιμο «τρίποντο», φτάνοντας παράλληλα τις έντεκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμός-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.
Διαιτησία: Θάνος (Γρεβενών), βοηθοί του οι Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Καρατζίκας (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Πουλημας (Κέρκυρας).
Κίτρινες: 61′ Κλέσιο, 73′ Μαρινάκης, 78′ Βασιλούδης, 80′ Ροντριγκες – 56′ Μπίσεσβαρ, 90′ Σάκχοφ
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες (89′ Βακράκος), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Ντίας (81′ Χαντάκιας), Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (69′ Βασιλούδης), Μοράρ.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (77′ Σάκχοφ), Κάμπος, Ελ Καντουρί (21′ λ. τρ. Μπίσεσβαρ), Λημνιός (57′ Μακ), Πρίγιοβιτς.

Spread the love