Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ο Παναθηναϊκός

Δεν προλαβαίνει να πει «δόξα το Θεό» και ξαναγυρίζει στο «βοήθα Παναγιά μου».
Μια από τα ίδια και χθες στην Λαμία που για 45΄ήταν ανύπαρκτος αγωνιστικά και είναι τυχερός που πήγε με μόλις 1-0 ατ αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος σαφώς καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη αν είχε την τύχη της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Λάρισα.
Το σκορ άνοιξε για την Λαμία στο 37΄. Από το κόρνερ του Πίτι και το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, ο Χουλτ στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κουλιμπαλί και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, παρά την προσπάθεια του Σουηδού να απομακρύνει.
Με την είσοδο του Μουνιέ στο 46΄ ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός, μετρίασε τα λάθη στη μεσαία γραμμή, αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Η πίεση που άσκησαν οι «πράσινοι» δεν απέφερε κάποιο αποτέλεσμα για 85 λεπτά, καθώς μέχρι τότε δεν είχαν δημιουργήσει ούτε… υποψία ευκαιρίας. Ωστόσο, στην πρώτη «καθαρή» φάση που είχε ο Παναθηναϊκός για να σκοράρει τα κατάφερε και πέντε λεπτά πριν το τέλος ισοφάρισε με το πλασέ του Μολίνς, ο οποίος στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι στην κορυφαία φάση του αγώνα.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Όμο, Πίτι, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης – Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Μολίνς
Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (61΄ Κουτρομάνος), Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (66΄ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (87΄ Ντακόλ), Βασιλαντωνόπουλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (71΄ Πίσπας), Χουλτ, Ρέις (46΄ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (63΄ Καμπέσας), Μολίνς

Spread the love