Μια από ίδια για τον Εργοτέλη (Highlights)

Συνεχίζει να μην εμπνέει ο Εργοτέλης  και για μια ακόμη φορά γνώρισε την ήττα μακριά από την έδρα του αυτή τη φορά από τον Λεβαδειακό.

Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και απείλησε δύο φορές. Μία στο 22′ με κεφαλιά του Άνγκουα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ακόμα μία στο 29′, αλλά το σουτ του Αργυρόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στην τρίτη η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να προηγηθεί. Στο 31′ ο Ιωαννίδης με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια έπιασε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κατσιμήτρου για το 1-0.

Ο Εργοτέλης αντέδρασε αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε. Στο 36′ ο Μπουρσέλης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπάγιτς με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος ο Μάντζιος σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα για τον Λεβαδειακό, ενώ από την άλλη ο Εργοτέλης στο 70′ απείλησε με τον Ροβίθη, αλλά ο Μπάγιτς μπλόκαρε.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να διατηρήσει αυτό το ισχνό προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρει το τρίποντο που τον βοήθησε να πιάσει (με αγώνα περισσότερο) τους Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας στην 4η και 5η θέση. Αντίθετα ο Εργοτέλης επιβεβαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι μακριά από την έδρα του χάνει αρκετά από τη δύναμή του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης, Ιωαννίδης (92′ Καστιγιόν), Μάντζιος (77′ Ορφανίδης), Συμελίδης (88′ Τσάπρας)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πέιος, Μπάτζιος, Προβυδάκης (84′ Μπότε), Μπούσης (65′ Κοιλιάρας), Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (73′ Αζίζι), Ροβίθης, Έφορντ

Spread the love