Μια ακόμη ήττα για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Σε ένα παιχνίδι ψυχολογίας, ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό που ήθελε να διασκεδάσει μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής (προτελευταία) των πλέι οφ. Στο τέλος, νικητές ανεδείχθησαν οι πρωταθλητές με 1-3 κρατώντας έτσι το αήττητο στους εκτός έδρας αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα νωρίς στο σκορ, σε μια ανύποπτη φάση που ξεκίνησε από μια στημένη μπάλα. Στο 9ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ ο Κουτρουμπής τράβηξε κι έριξε τον Χασάν στο έδαφος, ο Βάτσιος έδειξε τα 11 βήματα κι ο Φορτούνης στο 10΄ νίκησε τον Γουάλι, που έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του. Στο 26΄ ο Αιγύπτιος αποχώρησε τραυματίας και δυο λεπτά αργότερα ο Ραντζέλοβιτς διπλασίασε με δεξί διαγώνιο σουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διαφορά ποιότητας από τους γηπεδούχους κι έφταναν εύκολα στην περιοχή του Γουάλι, καθώς πίεζαν τους αντιπάλους τους κι έκλεβαν μπάλες. Στο 52΄ ο Μπουχαλάκης παραλίγο να σημειώσει ένα γκολ που θα ήταν υποψήφιο μεταξύ των ωραιότερων της χρονιάς, όταν από πολύ μακριά πήγε να νικήσει τον εκτός θέσης τερματοφύλακα του ΟΦΗ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61΄, όμως, ο Φορτούνης «σημάδεψε» καλύτερα, αξιοποιώντας ιδανικά την έξοχη πάσα του Ελ Αραμπί για το 0-3, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στις μεστές εμφανίσεις και στο σκοράρισμα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο για την πλήρη επανάκαμψή του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με φάουλ ο Δεληγιαννίδης, σε φάση «καθαρού» τάκλιν του Παπαδόπουλου που ο Βάτσιος είδε παράβαση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Δημόπουλο του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Γκορτσίλας του Συνδέσμου Μακεδονίας και βοηθός ο Μωυσιάδης του Συνδέσμου Ηπείρου.
Κίτρινες: 9′ Κουτρουμπής, 48′ Κοροβέσης, 65′ Μαρινάκης , 64′ Μπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46′ Γιαννούλης), Δεληγιαννίδης, Στάικος (71′ Σουρνάκης), Ζοάο Βίκτορ (81′ Νάστος), Σακόρ (46′ Βαζ), Κοροβέσης, Ναμπί (85′ Μπράουν), Nοικοκυράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (88′ Καραργύρης), Τοροσίδης, Γκασπάρ (88′ Μαρτίνης), Μπα, Παπαδόπουλος, Kαφού, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα (88′ Σουρλής), Φορτούνης, Χασάν (26′ λ. τρ. Ελ Αραμπί, 80′ Μπρούνο).

Spread the love