Με «χατ-τρικ» του Μανούσου 2-3 ο Ατρόμητος στο Βόλο (highlights)

Με «χατ-τρικ» του Γιώργου Μανούσου ο Ατρόμητος έφυγε με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου επικράτησε 3-2 του Βόλου για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
Η ομάδα του Περιστερίου έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο όταν και προηγήθηκε 3-0 με ισάριθμα τέρματα του Μανούσου στο 8΄ (άστοχη έξοδος του Καραγκιόζη και πλασέ στην κενή εστία), στο 38΄ (με κεφαλιά σε σέντρα του Ντε Πο) και στο 44΄(μετά από εκπληκτική μεταβίβαση του Ραμπέγιο).
Στο 2ο 45λεπτο ο Βόλος μείωσε σε 3-1 με τον Κυζερίδη (πλασέ από μεταβίβαση του Μουνίθ) και στο 68΄ σε 3-2 με σουτ του Τσοκάνη που νίκησε τον Μέγερι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσης του Συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τον Βασιλόπουλο του Συνδέσμου Έβρουκαι τον Στεφανή του Συνδέσμου Καρδίτσας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας και βοηθός ο Σάββας του Συνδέσμου Σερρών.
Κίτρινες: 41′ Τσοκάνης, 60′ Γκουαροτσένα – 57′ Μανούσος, 61′ Κατράνης, 64′ Ντε Πο
Kόκκινες: 86′ Ντε Πο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Kαραγκιόζης (12′ λ. τρ. Γκαραβέλης), Λύρατζης, Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής (46′ Δημόπουλος), Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο), Μουνίθ, Γέντρισεκ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (60′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (88′ Στρούγγης), Ντε Πο, Ραμπέγιο (71′ Ούμπιντες), Μανούσος (72′ Γιακουμάκης).

Spread the love