Με χατ τρικ Αραβίδη 3-0 ο ΟΦΗ την Νίκη Βόλου

Βρήκε δίχτυα -σημειώνοντας μάλιστα χατ τρικ- μετά από… 18 μήνες και ο ΟΦΗ έφτασε στην πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο λόγος για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος σκόραρε τρις, στο 3ο λεπτό με πέναλτι, στο 30ο με κεφαλιά και στο 86ο πάλι με πέναλτι, χαρίζοντας στους Κρήτες τη νίκη με 3-0 επί της Νίκη Βόλου στο Γεντί Κουλέ.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χρειάστηκε τρία λεπτά για να βρεθεί στη θέση του οδηγού στο σκορ. Από το πέναλτι που κέρδισε ο Ντίνας στην ανατροπή του από τον Ντινιωτάκη, ο Αραβίδης που κλήθηκε να το εκτελέσει, άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ (1-0). Ακριβώς με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, οι γηπεδούχοι… κλείδωσαν τη νίκη, με την εξαιρετική κεφαλιά του Αραβίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Αραβίδης στο 86ο λεπτό, με νέα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Νοικοκυράκης από το αντικανονικό μαρκάρισμα του Ντινιωτάκη.

(*) Πριν την έναρξη του ματς, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου κατέθεσε ανθοδέσμη στη θέση που καθόταν ο αείμνηστος Ευγένιος Γκέραρντ, στα επίσημα του γηπέδου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (89` Καλαϊτζάκης), Αραβίδης, Κομεσίδης (58` Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77` Νοικοκυράκης), Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Παπάζογλου, Ισμαήλ, Μπολάκης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κούτσης): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δωματάς (74` Ιορδανίδης), Ντινιωτάκης, Τσεμπερίδης, Μέτσε (66` Ταβάρες), Μακένγκο, Ρόβας, Βουκομάνοβιτς (58` Τζιώρας).

Spread the love