Με «τρίποντο» τελείωσε την περιπετειώδη χρονιά ο Παναιτωλικός

Νικηφόρα ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός τις υποχρεώσεις του στα εφετινά play out της Super League, τερματίζοντας στη 12η θέση της κατάταξης και πανηγυρίζοντας την παραμονή του.
Οι Αγρινιώτες υπερασπίστηκαν με 1-0 την έδρα τους, απέναντι στο Βόλο, ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια χαμογελώντας.
Ο Βόλος άγγιξε το 1-0 στο 2΄ με τον Μήτογλου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μαξ, «έπιασε» την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά στο 31΄ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μοιραίο λάθος της άμυνας του Βόλου, γράφοντας το 1-0.
Ο Μπαΐροβιτς βρήκε με σέντρα τον Ντουάρτε, ο οποίος με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Τζοβάρας του Συνδέσμου Φθιώτιδας με βοηθούς τον Φίλο του Συνδέσμου Βοιωτίας και τον Ζήρδα του Συνδέσμου Αθηνών. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Τζήλος του Συνδέσμου Λάρισας και βοηθός ο Τριανταφύλλου του Συνδέσμου Αρκαδίας.
Κίτρινες: 41′ Ταχάρ, 75′ Ντουάρτε – 83′ Ζοάο, 90’+5 Κορέλας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Παρράς, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ταχάρ (79′ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ντουάρτε (79′ Μπελεβώνης), Αριγίμπι (61′ Μουνιέ), Ρόσα (61′ Άλβαρες), Μπαΐροβιτς (89′ Καββαδίας).
ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Μήτογλου, Δημόπουλος (69′ Κορέλας), Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (90′ Μπάλλας), Κυζιρίδης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (55′ Ζοάο).

Spread the love