Με το δεξί ο Χείμαρρος στο πρωτάθλημα

????????????????????????????????????

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΧΟΥΣΤΟΥΛΙΑΝΩΝ

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στο δημοτικό γήπεδο των Αγίων Δέκα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Γ΄ κατηγορίας, ανάμεσα στον Χείμαρρο και τον πρωτοεμφανιζόμενο στα τοπικά πρωταθλήματα Θρασύβουλο Ανάληψης.
Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν νέα παιδιά και το θέαμα που παρουσίασαν ήταν εξαιρετικό, ενθουσιάζοντας τους πάνω από πενήντα φιλάθλους που βρέθηκαν στη εξέδρα του γηπέδου.
Στη γενική εικόνα του παιχνιδιού, οι «πιτσιρικάδες» των γηπεδούχων ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησαν 3-0 της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Χείμαρρος δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0.
Στο Β΄ μέρος οι κιτρινόμαυροι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Κεγιαδάκη στο 62΄.
Στο 74΄διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο σουτ του Μπράχο από το ύψος του πέναλτι, ενώ το 3-0 έκανε ο Φουστανάκης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
Από την ομάδα του Χειμάρρου κανείς δεν υστέρησε, αφού όλα τα παιδιά έδειξαν ωριμότητα και θέληση στο παιχνίδι τους, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε τους Ντόκο και Μπράχο στο κέντρο, τον Κεγιαδάκη και Σηφάκη στην επίθεση, ενώ στην άμυνα τον αμυντικό ογκόλιθο, στην κυριολεξία, Μάρκου.
Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Λαγουδάκος όσο είχε δυνάμεις, Τριγώνης και Σπανάκης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Γαρεφαλάκη και των βοηθών Ζιούτο και Αξιώτη.
Α’ Βοηθός Διαιτητή: Ζιούτος Κων/νος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ (Νικολαντωνάκης): Παπαδομανωλάκης, Ψιμόπουλος, (Παπαδάκης), Δαριβιανάκης, Πρεκατσουνάκης, Μάρκου, Ντόκο, Σηφάκης, Μπράχο, Κεγιαδάκης, Φουστανάκης, Μασαούτης (Δουλγεράκης)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Καρουλάκης): Παπουτσάκης, Φούντας, Στίλας, Λαγουδάκος, Τσούπι, Φρόκου, Τριγώνης (Ροδιτάκης), Τσανέ, Τούνσι, Σπανάκης, Μετολάρι (Παπαδόπουλος)

Spread the love